diumenge, 28 d’agost del 2011

Montserrat Càmping,Que Pum Que Pam a la Granota

23/08/11. Aquests darrers dies torna a fer calor de valent, aquesta tarda amb en Jaume ens arribem fins el Monestir però com que no tenim gaire ganes de caminar i en Jaume no ha fet la via Que Pum Que Pam de la granota li proposo de anar-hi. A l'aparcament ens trobem a l'Eric Prómio i un company que van a l'esperó del místic així que tot petant la xerrada fem l'aproximació plegats.


 Entrem pel contrafort de la via Pique Longue. El fem amb un llarg de corda que està dividit en dos parts la primera molt assegurada i la segona menys on cal anar buscant els passatges entre parabolt i parabolt..Nosaltres l'hem fet amb tres llargs de corda, empalmant el segon i tercer, encara que fa una mica de fregament. És pot trobar la ressenya a escalatroncs.
Cada llarg té el seus passos que et fan estar en tensió.
Des del cim de l'agulla on és munta la R4 (ressenya), hi ha una instal·lació de ràpel que amb 60m s'arriba a la canal on comença la via Pique Longue.
El retorn el fem envoltat de turistes que encara circulen pel Monestir i al final sorpresa l'aparcament a pujat 0,5€ per a ajudar a la crisi ? ara amb la tarja de federat 3,5€ si no 5,5€.
Per Jaume Galban i Joan Asín

al segon tram del contrafort 

al tram més mantingut del primer llarg

sortint de la bavaresa

a la placa del darrer llarg

a punt de fer el ràpel

2 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Collons amb els frares.... Sembla queda l'opció de sortir més tard de les 9!

joan asin ha dit...

Joan és la crisi, ara però és fa de nit més aviat.