diumenge, 19 d’agost del 2012

Excursió a la "Chapele de Sant Barnabé"


5/08/12. Aquesta petita excursió a “la chapelle Saint-Barnabé” ens depara un agradable recorregut circular de dues hores i amb 280m de desnivell.
Haurem d’anar fins el poble de Valcebollère on arribarem des de Bourg-Madame passant per Osseja. Trobarem un aparcament passat el poble a ma dreta, passant per un pont.




Al aparcament trobarem un planell amb l’itinerari. Tornarem enrere, passat el pont trobem una font, seguim baixant i agafem el primer carrer (rue de Queralbs) a la dreta, que ens porta a una plaça. En una de la casa hi ha una corda com a passamà pugem per aquest carrer i després d’uns metres agafem un corriol en pujada que surt a la dreta, (casa “El Faytou”) fins arribar a una pista. D’aquí  ja no tindrem cap problema, anirem seguint els cartells i indicadors. Seguim la pista i el senyals fins a trobar un dipòsit d’aigua, on agafarem un trencall a la dreta deixant la pista a l’esquerra. Seguim la pista fins a trobar un camí que surt a l’esquerra i puja per camps. Arribem a la pista de nou i just al davant tenim el camí que ens porta fins a la capella. Retornem pel camí fins a trobar de nou la pista, la seguim direcció sud. Trobem un camí que s’endinsa al bosc i que ens portarà de nou a l’aparcament sense problemes.
Per Montse Pueyo i Joan Asín