dijous, 25 de juliol del 2013

(500 piulades) MONTSERRAT CÀMPING, via " FACILONGA"

24/07/13. Aquesta és la piulada 500 des de que va començar aquest bloc el novembre del 2008. Hem compartit moltes activitats principalment d'escalada, però també excursions, esquí de muntanya, ferrades,....Aquest món virtual m'ha portat a coneixa nous companys reals o virtuals. El més curiós però, va ser quedar amb el Llorenç per obrir una via sense coneixes, tota una experiència què va acabar amb la via CITA A CEGUES al Pedalet Oriental, després vam seguir en nous projectes. Els blocs son una bona font d'informació, encara que a vegades en tenim massa. Les opcions també son curioses, podem criticar una via de forma doctrinal, sobre la nostra veritat i amb un to de consumista exigent. Les parets son com son. hi ha roques bones, menys bones i dolentes, amb vegetació o sense, algú  veu una línia i obre una via amb el seu estil o com pot, amb més o menys assegurances fixes, és la gràcia d'aquest esport. Gràcies a tots amb els que hem compartit experiències reals i/o virtuals, continuarà.....


Aquest dimecres l'Antoni em torna a portar a fer una passejada escalada per Montserrat, aquest cop a la Zona del Càmping i rescatem una d'aquelles vies pendents però que en un dia com avui pot ser ideal. Poca aproximació, a l'ombre, llargeta i dificultat moderada. és pot trobar informació a xarxa sense problemes. La via te 7 llargs de corda de 20/27m per llarg, així què les podrem empalmar al gust. Els dos darrers llarg haurem de prestar atenció a la roca. Si sortim per dalt haurem de fer un llarg més per una canal herbosa i amb roca solta. Seguirem amb intuïció per la carena seguin algun corriol sinuós i fites, fins a trobar el camí de Sant Joan què ens retornarà al Monestir.
Una via equipada on passarem amb 10 cintes exprés més reunió, amb una dificultat màxima de V-. Via de caire d'aventura equipada amb espits, burins i parbolts.
Per Antoni Gómez i Joan Asín





itinerari

primer llarg




FOTOCIM

7 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Enhorabona pels 500 posts!. i enhorabona per mantenir la il.lusió.
Aauest dimecres érem força colla pels volts del Monestir, nosaltres emergíem a quarts de nou a Sant Miquel després de fer la Lucky jom i ens vam trobar el Joan Baraldes que amb el Miquel (mikimiau) vdnien de l'ÒPera prima.

Anònim ha dit...

Me alegra ver que vuelves a la carga otra vez,mis felicitaciones por la recuperación y ahora a pensar la colectiva de septiembre
Bueno un saludo
Suga

Manel&Ita ha dit...

Felicitats per les 500 piulades i també per la ràpida recuperació, la comunitat de bloqueros et trobàvem a faltar.
Salut i força.

Xavi ha dit...

Felicitats i a seguir fins les 1000, 2000,... Records!

joan asin ha dit...

Jaume felicitats pel Sant una bona via per a celebrar-ho.
Agust ya estamos en ello.
Manel&Ita de moment anem molt en compte què la cosa està tendra.
Xavi gràcies a veure si aguantem què ja tenim dues edats,je,je.i anem cap a la tercera.

Joan Baraldes ha dit...

Ei Joan, felicitats pels 500 posts !!
La nostra amistat va néixer precisament arrel del blog !! i junts hem fet escalades molt maques.
Ja veig que la recuperació et va molt bé.
Aquesta és una via fàcil però d'aventura i no et pots relaxar per la roca i cal escalar en algun tram
Felicitats !!!

Salut i a escalar

joan asin ha dit...

Ei Joan vaig veure el teu cotxe a l'aparcament, la via com be dius no et pots relaxar, mica en mica anem recuperant.