diumenge, 30 de març del 2014

STELVIO-1, PIC SANT MATEO 3678m


itinerari
 30/03/14. Esmorzem a les 6:30h i sortim cap a el Pic Sant Mateo 3678m, l’objectiu per avui, retornant al Refugi Branca. Una curta baixada ens deixa a la vall, nosaltres optem per anar per l’esquerra sense baixar gaire i què puja més suaument. Anem pujant seguint traces fins a un punt on tenim dues opcions, l’Oriol proposa de fer primer la Punta Cadini 3524m què ve de pas, al final son cinc que el faran. Amb la Coco i el Manolo seguim cap el Pic Sant Mateo. Haurem d’obrir traça fins a enllaçar amb les què venen pel centre de la vall. Dos ressalts més verticals on hem de fer voltes, ens deixen a plató superior què porta al cim. Els darrers metres notem l’altura i en afluixem el pas. Finalment arribem al cim.
El primer descens ha estat dur, entre la super motxilla i l’estat de la neu en diverses textures, ha passat la seva factura.
El segon grup després de fer la Punta Cadini han anat cap el Pic Sant Mateo i han arribat just per a sopar, apurant la jugada al màxim.
Desnivell del Primer Grup Sant Mateo 1200m
Desnivell del segon grup Cadini + Sant Mateo 1900m acumulats.  







FOTOCIM



2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Quin dia mes maco! bona butifarra es van foquejar els que van anar als dos cims; així que la neu no era prou bona? a les fotos es veu bona...

joan asin ha dit...

Jaume la neu estava amb canvis constants.