diumenge, 21 de desembre del 2014

MONTSERRAT, PARET DE LA CODOLOSA, ESPERÓ BLOCAIRE i REINCIDENTS

gèlida trobada a Can Maçana
20/12/14. Divendres al vespre sopar al Centre i avui col·lectiva a Montserrat. No hi hagut gaire quòrum però quan ens trobem a Can Maçana està totalment emboirat, després de dubtar surt el comodí “Paret de la Codolosa”.


No som els únics què hem pensat el mateix, així que ens anem encabint entre les vies que queden lliures.
Avui toca compartir corda amb en Min (Ramón Samarra), vam començar plegats aquesta dèria per la muntanya i l’escalada, també les expedicions i què a dia d’avui encara continua. Ha tingut una parada forçada de nou mesos, per una operació de maluc i ara de mica en mica torna al món vertical.
Ens adaptem a les vies què queden lliures i comencem per la l’Esperó Blocaire, on han tret la plaqueta d’un parabolt al primer llarg i el pitó del segon llarg (es pot posar un alien petit). El primer i tercer llarg ha millorat l’estat de la roca i ara esta força acceptable. Baixem amb tres ràpels de 30m fins a peu de via.
Ara ha quedat lliure la via Reincidents, ideal per a una reentre, primer una placa gruyere molt agradable i després un esperó on anem trobant ponts de roca, pitons i espits. Un cop a dalt  baixem caminant per la drecera del Fra Garí.
Mica en mica ens anem replegant i tornem a Can Maçana, on hem dinat plegats sota la boira altre cop, compartint anècdotes, riures, bon rotllo i nous projectes.

aproximació 
ressenya 
arribant a la R1

a l'esperó del segon llarg

al tercer llarg i cordales atores les vise

ressenyes

el José Luis i el Pep al segon llarg de la Reincidents

entrant a la R1

arribant  a la R2

el Jose Luis al segon llarg

FOTOCIM