diumenge, 15 de març del 2015

ALÒS DE BALAGUER, Vies CANTO POR SOLEARES, DIA DE LA PROSTITUCIÓ, SORDENES MON GUEF


14/03/14. Avui toca col·lectiva STAE-CE ÀLIGA, la vam programar abans de què és poses de moda, així què trobem més cordades a la zona, moltes de conegudes. A les 9:30h ens trobem a la zona de Pic nic per repartir cordades i marxem cap a les parets. Ens hem repartit en quatre de les vies de zona, la canto por soleares, Sordones mon guef, lo Nic Gall Lastir i l’Olga Frontera.

Després ens hem trobat per dinar plegats i fer-la petar, a la zona de Pic nic.


Amb el Rafel comencem per la via Cantos por Soleares. Dos llargs de placa d’una dificultat de IV,IV+, ens deixa a una zona herbosa. Fem un llarg fàcil de flanqueig a la dreta fins el peu d’un ressalt. Superat el ressalt anem fins el peu de la gran placa. El darrer llarg és una passada només trobarem un pont de roca i dos parabolts i haurem d’anar auto protegint-nos amb flotants i una dificultat de V mantinguda. Un ràpel de 35m ens deixa a peu de la placa, aprofitem per fer la via El dia de la Prostitució un altre llargs semblant a l’anterior però un pel més difícil i amb més parabolts.

Encara tenim temps, marxem cap a la via Sordens mon Guef. La via comença per una placa què seguim amb un llarg de corda fins a una feixa herbosa, un llarg de tràmit ens deixa al peu de l’esperó per on pugem amb dos llargs.
Baixem amb dos ràpels curts per la vessant oest.
Les vies estan equipades amb parabolts, pitons i ponts de roca. Haurem de portar un joc de friends fins el 3 de Camalot i 12 cintes exprés. Vies d’una dificultat obligada de V.
Per: Rafel Martinez (junior) i Joan Asín (sènior). 
Bon final de festa amb gent maca del C.E. Àliga.


ressenya LO GALL

resssenya LO GALL



darrer llarg de Cantos por soleares
Dia de la Prostitució

el Jesús 
lo Sergi posant un parabolt
lo Nico i lo Sergi cuinant una nova via
Agustí i Manel


FOTOCIM
FOTOCORDADA
FOTOCOL·LECTIVA

2 comentaris:

Mingo ha dit...

Que hi vau anar dissabte? Perquè en Toni i el Quique van estar escalant per les vies que dius, jo havia d'anar però com el meu cos és com un baròmetre porto uns quants dies atacat.
Enhorabona per l'activitat.

joan asin ha dit...

Ei Mingo gràcies vam veure al Toni i ens ho va dir que no havies pogut anar.